x

Къща за гости, намираща се в сърцето на с.Черни Връх - подходяща за празненства и релакс, спокойствие сред красивата планинска природа и чист въздух. Къщата е със 100-годишна история, реставрирана през 2020г., като е запазен битовият дух и стил.

БАСЕЙН

за рахлаждане

Басейнът ни е отворен за гости от Май до Септември!

МЕХАНА

за ценители

Голяма банкетна маса и всички необходимо за незабравим купон!

БАРБЕКЮ

за разбирачите

Голямо външно барбекю с голяма маса - и за капак - уникална гледка.

ДЕТСКИ КЪТ

за децата

Батут, футболна врата, люлка и всякакви забавления за най-малките!

Христова Къща

x

В Христова къща ще видите комбинация от битов дух и съвременен стил – къщата е със 100 годишна история, реставрирана през 2020г, но със запазена автентичност.

Къщата е на два етажа и разполага с всичко необходимо, за да си изкарате добре във всеки един от четирите годишни сезона – външен басейн, голяма поляна и барбекю за топлите дни и огромна механа и великолепна природа, които да ви топлят през по-студената част от годината.

Развлечения

x

В близост до къщата имате възможността да разнообразите с разходка по планинските еко пътеки, риболов и гъбарство. Река Голяма Камчия, язовир Цонево, Чудните скали, водопад ``Скока``, Рояшки скален манастир, Козята пещера са само част от интересните дестинации в околоността. Предлагаме и още нещо интересно - услугата ``Прегърни готвача`` - готвач под наем за вашия празник!

ПОХОДИ

за ентусиастите

Еко пътеките са благоприятни както за любителите на планинските преходи, така и за хората, които обичат разходките, но без излишно физическо натоварване.

ПЕЩЕРИ

за любопитните

Водопади, пещери, скрити пътеки, скални манастири и други интересни забележителности се крият в местността около Христова Къща.

ГЪБАРСТВО

за познавачите

Около Христова къща има множество гористи местности, като голяма част от тях крият различни гъби - не забравяйте да сте внимателни!

РИБОЛОВ

за търпеливите

В близост до Христова Къща са р.Голяма Камчия и язовир Цонево - независимо дали сте запалени рибари, или просто искате да си отпочинете - наслука!

CHECK-IN

18

юни
CHECK-OUT

19

юни
GUESTS

1